Shpërndaje

Ftoni miqtë e familjarët tuaj të pëlqejnë faqen zyrtare të www.mekulipress.info që gjendet në linkun: https://www.facebook.com/mediadhepolitika/

Siç mund ta kini vënë re agjencia e pavarur MekuliPress /www.mekulipress.info/, e themeluar që në vitin 2003 nga një grup gazetarësh profesionistë, synon që të informojë sa është e mundur në mënyrë të paanshme për ngjarjet që ndodhin në hapësirën shqiptare dhe jo vetëm.

MekuliPress.info është i hapur për bashkëpunim, denoncim të akteve korruptive dhe për çfarëdolloj shqetësimi që mund të keni. Në çdo rast personi duhet të jetë i identifikueshëm.

Prandaj do t’iu luteshim për të ftuar miqtë dhe të afërmit tuaj për ta pëlqyer faqen apo linkun:https://www.facebook.com/mediadhepolitika/

Editori