MP Video

Thirrjet e Bashës të rikujtojnë Shqipërinë e vitit 1997! /Video/

Thirrjet e Bashës të rikujtojnë Shqipërinë e vitit 1997! /Video/

20 Mars, 2017 at 6:45 am

Shqipërinë e tillë nuk e duam!

CNN ikonizon flamurin kombëtar

CNN ikonizon flamurin kombëtar

11 Mars, 2017 at 12:49 pm

Televizioni më i fuqishëm në botë ka publikuar një video të një alpinisti i cili assesi të lëviz nga era e fortë. E veçantë e këtij alpinisti është se ai mban në dorë dhe nuk e lëshon për asnjë çast flamurin shqiptar. E gjithë kjo e dëshmon njërën nga karakteristikatMë shumë

Flet aktori e ish-deputeti, Adem Mikullovci: ”Ishin 8 snajperistë serb, donin me na vra…”

Flet aktori e ish-deputeti, Adem Mikullovci: ”Ishin 8 snajperistë serb, donin me na vra…”

26 Shkurt, 2017 at 8:45 am

Adem Mikullovci flet për realitetin e rëndë shqiptar …

Kritika dhe vlerësimi i intelektualit Elvis Hoxha rreth defekteve politike të Kosovës

Kritika dhe vlerësimi i intelektualit Elvis Hoxha rreth defekteve politike të Kosovës

19 Shkurt, 2017 at 7:57 am

Më poshtë ju ftojmë të ndiqni mendimin kritik të intelektualit nga Tirana, z. Hoxha, rreth propagandës së pushtetit për (pa)varësinë e Kosovës, planin e Ahtisarit dhe për konceptet e gabuara politike të Prishtinës.

Nokshiqi, këtu i gjeni vetëm varrezat e shqiptarëve

15 Janar, 2017 at 9:29 pm