NË VËMENDJE

Justifikimi i Ministrisë së Drejtësisë së Kosovës në lidhje ligjin e ri për shpifjen dhe fyerjen me atë gjerman është kotësi

Justifikimi i Ministrisë së Drejtësisë së Kosovës në lidhje ligjin e ri për shpifjen dhe fyerjen me atë gjerman është kotësi

MË TË REJAT, NË VËMENDJE, SHKURT E SHQIP 26 April, 2017 at 11:23 pm

Përderisa në Gjermani vitin e kaluar pas fyerjes së presidentit turk nga ane një komedianti gjerman u inicua procedura penale në lidhje nëse ishte konsumuar vepra penale e shpifjes dhe fyerjen ndaj një personi publik të jetës politike dhe sidomos të një burrështetasi tjetër, si denoncim nga pala turke (konformMë shumë

10 këngët që të gjithë shqiptarët i dinë (Video)

10 këngët që të gjithë shqiptarët i dinë (Video)

MË TË REJAT, NË VËMENDJE 26 April, 2017 at 4:24 pm

Shqipëria dhe Kosova kanë një gjuhë, mentalitet dhe kanë shumë lidhje njëra me tjetrën.   Shumë këngë të njohur shqiptare, shumica prej tyre me motive patriotike, janë këthyer shpesh herë në një “himn” të dytë për shqiptarët. Përveç himnit kombëtar që sigurisht çdo shqiptarë, krahas tij janë edhe shumë këngëMë shumë

Pas hakerave dhe propagandës mbërrin rreziku i parave ruse. Synimi: Shaktërrimi i BE-së

Pas hakerave dhe propagandës mbërrin rreziku i parave ruse. Synimi: Shaktërrimi i BE-së

MË TË REJAT, NË VËMENDJE 24 April, 2017 at 6:17 pm

3 Prill, 2017 12:53 Fronti Nacional në Francë po goditet me të gjitha mjetet e mundshme legale pasi një fitore e mundshme e zgjedhjeve presidenciale nga Le Pen, do të thotë pasiguri totale për BE. Gazeta “Euobserver” raporton sot për një investigim të kryer nga media franceze sipas të cilitMë shumë

Berlini nuk i beson parimit të shpresës

Berlini nuk i beson parimit të shpresës

MEDIA DHE POLITIKA, NË VËMENDJE 23 April, 2017 at 12:11 pm

Në lidhje me zgjedhjet në shtetin fqinjë freng, së paku në shikim të parë, Berlini zyrtar tregohet goxha i rezervuar. Pavarësisht se si do të rezulton raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale në Francë, Gjermania nuk do të qëndron e heshtur dhe nuk do të kufizohet në rrahjen simbolike tëMë shumë