PIKA E ZEZË

Liria e shtypit – Serbia del më mirë se Kosova dhe Shqipëria

Liria e shtypit – Serbia del më mirë se Kosova dhe Shqipëria

PIKA E ZEZË 26 April, 2017 at 10:20 am

Në ranglistën e sivjetme të këtij raporti, të publikuar sot nga organizata, Reporterët pa Kufij, Kosova  (82-ta) ka më shumë probleme se Serbia (62-ta) dhe Shqipëria e 76-ta. Në kategorinë me probleme të dukshme gjenden edhe Bosnjë Hercegovina (në vendin e 65, vjet 68), Serbia (sivjet 66, vjet 59), KroaciaMë shumë

I ngordhi qeni, o burra ta bëjmë lajm… prekës

I ngordhi qeni, o burra ta bëjmë lajm… prekës

MË TË REJAT, PIKA E ZEZË 25 April, 2017 at 4:20 pm

  1.Një femre që herë pas here shfaqet nëpër ekrane – ani pse nuk i sjell ndonjë vlerë estetike ose intelektuale shikuesit shqiptar – i paska ngordhur qeni. Na vjen keq. Gjithsesi nuk di sa përbën lajm kjo ndodhi, të cilën një e përditshme e jep në faqe të parëMë shumë

Ballkanizimi i BE-së?

Ballkanizimi i BE-së?

MË TË REJAT, PIKA E ZEZË 23 April, 2017 at 9:21 pm

Fitorja e ngushtë e ultradjathtistes, Le Pen, karshi Macron, ēshtē tregues i njē krize politike e filozofike, si dhe produkt i nje racizmi kulturor, të instaluar brenda kancelarive tē Brukselit, e deri në publik të Bruxelit. O duhet të ndryshoj mentaliteti, retorika ofenduese publike, politika e jashtme, dhe kushtetuta eMë shumë

Me shumë vonesë tani reagon edhe KMDLNj: Tensionim i imagjinuar i situatës së sigurisë para festës së Pashkëve!

Me shumë vonesë tani reagon edhe KMDLNj: Tensionim i imagjinuar i situatës së sigurisë para festës së Pashkëve!

PIKA E ZEZË 18 April, 2017 at 2:05 pm

  Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj) theksoi se është bërë si rregull që para festave fetare të besimtarëve ortodoksë dhe katolikë në Kosovë të përhapen lajme se kinse do të ketë sulme ndaj këtyre besimtarëve dhe objekteve të tyre fetare. KMDLNj thekson se përkundërMë shumë