SHKURT E SHQIP

Justifikimi i Ministrisë së Drejtësisë së Kosovës në lidhje ligjin e ri për shpifjen dhe fyerjen me atë gjerman është kotësi

Justifikimi i Ministrisë së Drejtësisë së Kosovës në lidhje ligjin e ri për shpifjen dhe fyerjen me atë gjerman është kotësi

MË TË REJAT, NË VËMENDJE, SHKURT E SHQIP 26 April, 2017 at 11:23 pm

Përderisa në Gjermani vitin e kaluar pas fyerjes së presidentit turk nga ane një komedianti gjerman u inicua procedura penale në lidhje nëse ishte konsumuar vepra penale e shpifjes dhe fyerjen ndaj një personi publik të jetës politike dhe sidomos të një burrështetasi tjetër, si denoncim nga pala turke (konformMë shumë

Trump “çliron” amerikanët nga taksat

Trump “çliron” amerikanët nga taksat

MË TË REJAT, SHKURT E SHQIP 26 April, 2017 at 8:07 pm

Pavarësisht pikëpyetjeve dhe dyshimeve që ngrihen nga ekspertët amerikanë të ekonomisë, presidenti Donald Tramp do të shkurtojë me 20% taksën për bizneset, duke shënuar uljen më të madhe në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Shkurtimi i taksave, veçanërisht asaj për bizneset që pritet të shkojë nga 35% në 15%,Më shumë

Oslo – Organizata jo-qeveritare Germin organizon takim me diasporën shqiptare

Oslo – Organizata jo-qeveritare Germin organizon takim me diasporën shqiptare

MË TË REJAT, SHKURT E SHQIP 25 April, 2017 at 4:52 pm

KUMTESË PËR MEDIA Pas takimit me mërgatën shqiptare në Londër, Germin udhëton drejt Norvegjisë, në Oslo, për të diskutuar rreth të drejtave sociale dhe politike të diasporës. Të shtunën, më 29 prill 2017 duke filluar në ora 17:00, organizata jo-qeveritare Germin fton mërgatën shqiptare të Norvegjisë në një koktej rastiMë shumë

Sondazhet parlajmërojnë një fitore dërrmuese të Tereza Meit

Sondazhet parlajmërojnë një fitore dërrmuese të Tereza Meit

SHKURT E SHQIP 24 April, 2017 at 8:54 pm

Sipas një sondazhi të kryer nga kompania ICM botuar në gazetën Guardian mbështetja ndaj konservatorëve është 48%, ndërsa ndaj Laburistëve 27%. Të dyja palët duket se kanë rritur normat e tyre nga dy pikë përqindje nga sondazhi paraprak të martën e kaluar, por diferenca mbetet e lartë. Partia Liberal DemokratikeMë shumë