Post Tagged with: "focus"

“Social bots”, „fake news” dhe kiçi kulturoro-politik

“Social bots”, „fake news” dhe kiçi kulturoro-politik

MEDIA DHE POLITIKA, MENDIME 9 January, 2017 at 1:06 pm

nga Zejnullah Jakupi Kemi dëgjuar tek flitet për shijet e ulta dhe kulturën në përgjithesi, popullaritetin politik dhe internetin. Deri sa shtypi gjerman dhe ai amerikan, si dhe gjithë opinioni mbarë botëror, po vlon nga shqetësimet lidhur me robotët manipulues në internet (social bots),opinioni në Kosovë po merret me fenomeninMë shumë

Lytro Camera (gallery)

Lytro Camera (gallery)

I pakategorizuar 3 December, 2011 at 2:23 pm

This is some dummy copy. You’re not really supposed to read this dummy copy, it is just a place holder for people who need some type to visualize what the actual copy might look like if it were real content. If you want to read, I might suggest a goodMë shumë