Post Tagged with: "media"

RTK nuk flet tek qeveria në emër të popullit, por tek populli në emër të qeverisë

RTK nuk flet tek qeveria në emër të popullit, por tek populli në emër të qeverisë

MË TË REJAT, MEDIA DHE POLITIKA 10 January, 2017 at 10:57 am

Televizorizimi i politikës njëshe M.A. Gëzim Mekuli RTK-ja nuk flet tek qeveria në emër të popullit, por tek populli në emër të qeverisë. Të gjithë e dimë se, RTK-ja ka të censuruara fjalët “populli shqiptar i Kosovës”, duke e zëvendësuar me atë “kosovarë” apo me “qytetarë të Kosovës”. Fjala “shqiptarëtMë shumë

“Social bots”, „fake news” dhe kiçi kulturoro-politik

“Social bots”, „fake news” dhe kiçi kulturoro-politik

MEDIA DHE POLITIKA, MENDIME 9 January, 2017 at 1:06 pm

nga Zejnullah Jakupi Kemi dëgjuar tek flitet për shijet e ulta dhe kulturën në përgjithesi, popullaritetin politik dhe internetin. Deri sa shtypi gjerman dhe ai amerikan, si dhe gjithë opinioni mbarë botëror, po vlon nga shqetësimet lidhur me robotët manipulues në internet (social bots),opinioni në Kosovë po merret me fenomeninMë shumë

Barack Obama

Testing the Elements

I pakategorizuar 7 April, 2013 at 10:23 am

This is some dummy copy. You’re not really supposed to read this dummy copy, it is just a place holder for people who need some type to visualize what the actual copy might look like if it were real content. If you want to read, I might suggest a goodMë shumë

Ignitus carborundum e pluribus

Ignitus carborundum e pluribus

I pakategorizuar 6 April, 2011 at 8:27 pm

Epsum factorial non deposit quid pro quo hic escorol. Olypian quarrels et gorilla congolium sic ad nauseum. Souvlaki ignitus carborundum e pluribus unum. Defacto lingo est igpay atinlay. Marquee selectus non provisio incongruous feline nolo contendre.