Kryetari i Organizatës Botërore të Shëndetësisë ka paralajmëruar se ndotja e ajrit është si “duhani” duke bërë të ditur në një njoftim zyrtar që duhani po vret 7 milionë njerëz në vit dhe po dëmton  miliarda njerëz më shumë.

Loading...