Lëvizja Vetëvendosje sërish i është drejtuar qytetarëve të vendit me lutjen për ndihmë financiare.

Në faqen zyrtare në Facebook, VV ka publikuar një video, ku Albulena Haxhiu e Shpend Ahmeti, ku apelojnë që VV të ndihmohet financiarisht, sepse, siç thuhet edhe në mbishkrim, VV nuk pranon para të pista.

Loading...

Kërkesa e plotë:

Të dashur qytetarë,

Lëvizja ka nevojë për ju. Që ta bëjmë ndryshimin së bashku, na duhet kontributi i secilit. Lëvizja nuk pranon para të pista sikur subjektet e tjera, prandaj i duhet ndihma e qytetarëve!

– Ju lutem shpërndajeni këtë video, dhe kontribuoni në:

Loading...