YouTube tani mund të shtojë “aplikacioni më i famshëm për iPhone për vitin 2018” në listën e arritjeve.

Apple lëshoi listat e tyre për aplikacionet më të shkarkuara të vitit 2018 dhe YouTube mori vendin e parë, duke mposhtur Facebook, Instagram dhe Snapchat.

Loading...

YouTube mbajti vendin e 3-të vitin e kaluar, kur Bitmoji dhe Snapchat hynë në # 1 dhe # 2 respektivisht. Këtë vit, Snapchat ra në vendin e tretë dhe Bitmoji në të gjashtin, me Instagram që ngjitet në vendin e dytë.

Këto janë 20 aplikacionet pa pagesë më të mira të vitit, sipas Apple:

YouTube
Instagram
Snapchat
Messenger
Facebook
Bitmoji
Netflix
Google Maps
Gmail
Spotify Music
Amazon
Uber
WhatsApp Messenger
Pandora
Wish
TikTok
Cash App
Google Photos
Google Chrome
Twitter
Ashtu si vitin e kaluar, Apple gjithashtu lëshoi listën e veçantë për lojëra ku Fortnite mori vendin e parë për aplikacione falas.

Lista e plotë e 20 lojrave më të shkarkuara pa pagesë është si vijon:

Fortnite
Helix Jump
Rise Up
PUBG MOBILE
Hole.io
Love Balls
Snake VS Block
Rules of Survival
ROBLOX
Dune!
Subway Surfers
Episode
Word Link
Toon Blast
Color Road!
HQ Trivia
Twisty Road!
8 Ball Pool™
Kick the Buddy
Sniper 3D Assassin: Gun Games


 
Loading...