Shqiptarët janë shpërndarë aq shumë nëpër botë, dhe së fundmi po dalin vazhdimisht emra të njohur të cilët kanë origjinë shqiptare. Këtë herë ka qenë aktorja Irene Papas, e njohur deri më tani si greke, që ka rrëfyer se është shqiptare. Ajo u bë e njohur në filmin “Odiseu”, në rolin e “Penelope”.

Në moshën 92 vjeçare ajo ka vendosur të zbulojë origjinën shqiptare.

Loading...

“Unë nuk mund ta lë këtë botë duke mos e thënë të vërtetën. Unë jam shqiptare. Kam lindur në vitin 1926 dhe mbiemri im fillimisht ka qenë Leleku”, është shprehur Irene.

Loading...