Ajo tha sonte se Serbia do të paraqesë një kërkesë zyrtare kundër Prishtinës të hënën për mospërputhje me CEFTA-n.

Bërnabiq gjithashtu theksoi se Serbia do të kërkojë hapjen e konsultimeve formale që i nënshtrohen procedures paraprake përpara arbitrazhit.

Loading...

“Ne do të paraqesim një kërkesë për mospërfillje të CEFTA-s gjatë fundjavës dhe të hënën. Ne do të krëkojmë gjithashtu hapjen e konsultimeve formale që i nënshtrohen procedures paraprake përpara arbitrazhit”, u shpreh ajo.

Loading...