Dy punëtorë të një kompanisë me bazë në Beograd, të dërguar kohë më parë në vendin afrikan, në Guine, janë mbytur në rrethana ende të paqarta, njfotn MekuliPress, duke ju referuar burimeve të mediave serbe. Deri më tani qeveria serbe nuk ka konfirmiuar ende këtë lajm në mënyrën zyrtare.

Sipas informatave jozyrtare në Afrikë janë mbytur M. V.dhe D. M.. ky i fundit nga Bujanoci.
MekuliPress

Loading...