Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor në Maqedoni, Oliver Derkovski në një konferencë për media, raportoi për jehonën e votuesve deri në ora 17:00.

Sipas tij, deri në këtë kohë të drejtën e votës e kanë realizuar 28.83 për qind e qytetarëve dhe se votimi ka rrjedhur pa incidente të theksuara.

Loading...

Ndryshe, vendvotimet në Maqedoni do të mbyllen në ora 19.00.

Loading...