Si u sulmua në prill të vitit 1994 posta kufitare në Gjirokastër nga një bandë e ardhur nga Greqia? Çfarë përfaqësonte Mavi që e mori përsipër këtë sulm dhe cilët ishin anëtarët e organizatës?

Përse ishin lënë pa fishekë ushtarët shqiptarë të kufirit?

Një dokumentar nga gazetari Marin Mema.

Loading...

Loading...