Komisionieri për Zgjerimin i Bashkimit Europian, Johannes Hahn, ka deklaruar se negociatat e pranimit me Turqinë, duhen mbyllur.

Loading...

Në planin afatgjatë do të ishte më e ndershme për Turqinë dhe BE-në që të ndiqnin një drejtim të ri dhe të mbyllin bisedimet e pranimit, është shprehur Hahn në një intervistë për gazetën gjermane “Die Welt”, citon MekuliPress.info

Të njëjtin qëndrim ka shprehur më herët edhe Parlamenti Europian, ndërkohë që Austria, vendi i Hahn, ka marrëdhënie shumë problematike me Ankaranë zyrtare.


 
Loading...