MOST POPULAR

Drejtori i Burgjeve: Në Dubravë ka kontrabandë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi tha sot se në burgun e Dubravës ka kontrabandë dhe nepotizëm.Thaçi, duke raportuar në Komisionin për Legjislacion lidhur me gjendjen e institucioneve korrektuese në Kosovë, ka treguar hapat që...

Bllokohet urdhri i Trumpit për azilin

Një gjykatës federal në Shtetet e Bashkuara e bllokoi urdhrin e lëshuar nga presidenti Donald Trump për t’iu mohuar azilin migrantëve që kalojnë kufirin jugor të SHBA-së në mënyrë të paligjshme. Gjykatësi Jon Tigar në San Francisko lëshoi urdhrin e përkohshëm të...

1.2 milion euro në bisht të sorrës – Qeveria i shpenzoi...

Dështimi i sotëm i Kosovës për t’u anëtarësuar në organizatën ndërkombëtare të Policisë, INTERPOL, krahas dështimit diplomatik ka edhe koston e vet financiare.Qeveria e Kosovës qe një kohë të gjatë një ndër temat kryesore me të cilat është marrë...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com