Katë mesazh nuk e keni dëgjuar deri më tani, dhe as që do ta dëgjoni ndonjëherë nga të tjerët në Ballkan. Ja, kjo ishte dëshira dhe qëllimi i Rilindasve shqiptarë. Religjioni në shërbim të kombit e të humanes, shkruan MekuliPress.info

Kini durim dhe ndiqeni videon e mëposhtme:

Loading...