Në një reagim në profilin e tij në Facebook, ish kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe anëtari i Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi u ka kërkuar falje qytetarëve që ka pranuar kandidimin për deputet të deputetit të partisë së tij, Milaim Zekës. Një arsye e mundshme për përplasjen Krasniqi-Zeka mund të jetë edhe fjalori joadekuat në kuvend i këtij të fundit.

Lexojeni postimin e fundit të z.Krasniqi në Facebook:

Loading...