Kaspersky renditet në krye të rezultateve të realizuara në testin AV-TEST për përdoruesit e sistemit operativ Windows 10 home.

Loading...

Sipas të gjitha gjasave, ai është edhe antivirusi më i mirë për përdoruesit afaristë, pohon instituti gjerman.

Softueri i sigurisë, të cilin e ka zhvilluar Kaspersky, ka marrë pikë maksimale në serinë e testeve të kryera në sistemin operativ Windows 10 Enterprise, por rekomandime të mëdha të institutit morën edhe Bitdefender, Symantec dhe Sophos.

Konkretisht, Kaspersky Endpoint Security dhe Kaspersky Small Office Security morën pikët maksimale, 18, për mbrojtje, përdorim dhe performancë.

Bitdefender Endpoint Security, Sophos Endpoint Security and Control, Symantec Endpoint Protection dhe Symantec Endpoint Protection Cloud ishin afër me nga 17,5 poenë.

 

Loading...