Liderët e Rusisë, Gjermanisë, Francës dhe Turqisë janë takuar sot në Stamboll për të mbajtur një samit për luftën në Siri. Në këtë samit nuk ishte SHBA. Ende nuk dihet se a kanë qenë të ftuar.

Në samit janë diskutuar disa aspekte të luftës, përfshirë edhe temën për armëpushim të përhershëm.

Loading...

Një ditë para samitit në Siri janë vrarë shtatë civil nga rebelët.

Turqia dhe Rusia po i bëjnë presion shteteve në Bashkimin Evropian që të ndalojnë luftën dhe të ri-ndërtojnë Sirinë.

Loading...