Redaksia e MekuliPress fton mbretëreshën shqiptare të artit e të kulturës të shpëtojë shqiptarët e Kosovës dhe shtetin e Kosovës: Eja e na udhëheq! Kjo Qeveri e kjo Presidencë ka shkelur mbi fytin e shqiptarëve; u ka zënë frymën! Kosova po vdes!

Loading...

 

 

Loading...