Shoqata braziliane e veganëve postoi pamje shokuese në youtube me qëllim sensibilizimin e qytetarëve që konsumojnë mishin e kafshëve e në rastin konkret; të derrit.

Kasapët në brazil kanë pranuar se kanë tregtuar mishin me qeliza tumorale (siç shihet në pamje).

Loading...

Nuk ka ende një ligj i cili të detyrojë kasapët të denoncojnë te autoritetet përkatëse, kur kafsha është prekur nga kanceri.

Një studim i fundit i kryer në SHBA publikoi disa statistika shqetësuese në lidhje me mishin e shitur dhe të paketuar. Me produktet e

mishit gjithmonë ka patur përplasje debatuese mes analistësh në lidhje me sigurinë dhe cilësinë.

Më poshtë gjeni pamjet shqetësuese të gjendrave tumorale të gjetura brenda një cope mishi.

Loading...