Në mbledhjen e sotme të  Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), ka pasur një debat të ashpër në mes përfaqësuesit të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Adnan Ruustemi dhe atij të PDK-së, Blerim Gjoshi, përcjellë, Mekulipress.

Rrustemi ka akuzuar Gjoshin për presion te sekretariati. Po ashtu, Rrustemi ka thënë se PDK është krimi i organizuar në vend.  Ndërkaq, Gjoshi iu drejtuar duke i thënë se kjo është bërë në mënyrë të rregullave. Ishte kryetarja e KQZ –së. Valdete Daka  e cila ka kërkuar na të dy palët që të ndalojnë fjalosjen.

Loading...

Për më shumë shikojeni videon:

Loading...