Pas publikimit në portalin “Vijesti” se në një shtëpi në fshatin Milesh valvitet flamuri shqiptarë, policia malazeze gjatë ditës së djeshme e ka hequr flamurin shqiptar nga shtëpia në ndërtim e Emin Beqoviq në fshatin Milesh në Malësi.

“Emin Beqoviq është marrë në pyetje dhe është dërguar në gjykatën për shkelje të ligjit  sepse në shtepin të cilën është duke e ndërtuar kishte vendosur “flamurin e Shqipërisë”, thanë nga Policia për Vijesti.

Loading...

Policia malazeze flamurin e kombit shqiptar e ka marrë me vete, për nevojat gjatë procesit penal.


 
Loading...