Shkurt e shqip: Sot RENEA mbrojti jetën e qytetarëve dhe dinjitetin e shtetit shqiptar!

Ata që cenojnë integritetin territorial të Shqipërisë do të përballohen më reagimin e forcave speciale të RENEA-as dhe të mbarë popullit shqiptar kudo që jetojnë në Ballkan.

Një gjë është e sigurtë: Shqiptarët nuk duan acarime, e as luftë, me fqinjët e tyre por, shqiptarët dhe kushtetuta e Shqipërisë janë të detyruar të mbrojnë paprekshmërinë teritoriale të Republikës së Shqipërisë.

Grupet ekstremiste, ato terroriste dhe nacionaliste, nuk kanë se cfarë kërkojnë në Shqipëri e as në Kosovë. Vetëm duke rrespektuar dhe nderuar flamurin dhe kombin shqiptar, mundet, dhe do të ketë, mirëqenje ekonomike dhe përparime politike në Ballkan.

Loading...

Shqiptarët janë për demokratizimin e Greqisë dhe të Serbisë, andaj edhe kanë mbështetur politikat progresive të BE-së. Defanziva politike dhe diplomatike e shqiptarëve në Ballkan nuk do të duhej të lexohej si dobësi nga Athina e as nga Beogradi, shkruan MekuliPress.info

Loading...