Prej disa kohësh në qytetin e Sarandës ka nisur të zbatohet një projekt për rehabilitimin e pllakave të shkallareve. Por, ideja për zvëndësimin gurit me pllaka mermeri, nuk është pritur mirë nga qytetarët e qytetit bregdetar. Ata e shohin këtë ndërhyrje, si një pjesë të vazhdimit të aktit për të shkatërruar arkitekturën dhe historinë e qytetit.

Projekti me vlerë 95.4 milionë lekë financohet nga Banka Botërore.

Loading...

TvT


 
Loading...