Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, nëpërmjet një statusi në llogarinë e tij në Facebook, ka thënë se Lëvizje Vetëvendosje është mjeti për t’a realizuar zhvillimin e vendit.
“Nuk ka maska më. Nuk ka vija të kuqe të rrejshme. Zgjidhja është e qartë, e zgjedhja është e juaja.
Levizja Vetëvendosje ështe mjet për të realizuar qëllimet tona e që janë zhvillimi, barazia dhe rendi.
Të gjitha këto thjeshtë për një jetë më të mirë me dinjitet”, ka shkruar Shpendi.

Loading...