Teleport është një mënyrë e thjeshtë për të ruajtur dhe ndarë kujtimet tuaja të preferuara nëpërmjet realitetit virtual (VR). Transformoni momentet tuaja të përditshme në videot VR dhe i ndani ato me familjen dhe miqtë tuaj.

Çdo herë që hapni Teleport, do të shihni video të reja VR nga miqtë tuaj, plus momente befasuese të ndara nga Teleportuesit në mbarë botën.

Loading...

Teleport VR Kamera : 

Njerëzit duan të marrin fotografi dhe të regjistrojnë video. Por ajo që njerëzit duan edhe më shumë janë kujtimet e ruajtura brenda atyre imazheve dhe videove. Këto kujtime tani janë kapur plotësisht në Teleport VR Camera, një mënyrë krejtësisht e re për të ruajtur kujtimet më të mira të jetës suaj në realitetin virtual, kështu që ju mund t’i rishikoni ato në çdo kohë, nga kudo. Teleport VR Kamera ka 2 lente që punojnë në të njëjtën mënyrë si sytë tanë shohin botën , ajo kap gjithçka që shihni në 3D.

Teleport VR :

Teleport VR është ndryshe nga çdo gjë që keni përjetuar. Është sikur të lëvizësh menjëherë përmes hapësirës dhe kohës. Është sikur ka një superfuqi. Sapo të hyni në Teleport VR, ndiheni sikur jeni në të vërtetë atje dhe rivizitoni ato kujtime të paharrueshme – aq qartë se emocionet e njëjta që keni ndier në të kaluarën ndjeheni përsëri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Për MekuliPress
Lorik Sylejmani

Loading...