A është Thaçi, mëkëmbës i Beogradit dhe peng i Gjykatës Speciale? Përse dëshirohet të cungohet Kosova sot? Marrëveshje historike apo disfatë historike?
Flet Dr.  Hysamedin Ferraj, politiologu na Tirana.

Loading...