Bllokohet urdhri i Trumpit për azilin

Një gjykatës federal në Shtetet e Bashkuara e bllokoi urdhrin e lëshuar nga presidenti Donald Trump për t’iu mohuar azilin migrantëve që kalojnë kufirin jugor të...

1.2 milion euro në bisht të sorrës – Qeveria i shpenzoi kot 1.2 milion...

Dështimi i sotëm i Kosovës për t’u anëtarësuar në organizatën ndërkombëtare të Policisë, INTERPOL, krahas dështimit diplomatik ka edhe koston e vet financiare.Qeveria e...

MekuliPress fton Dua Lipën të udhëheqë Kosovën, Kosova po e then qafën…

Redaksia e MekuliPress fton mbretëreshën shqiptare të artit e të kulturës të shpëtojë shqiptarët e Kosovës dhe shtetin e Kosovës: Eja e na udhëheq!...

Bllokohet urdhri i Trumpit për azilin

Një gjykatës federal në Shtetet e Bashkuara e bllokoi urdhrin e lëshuar nga presidenti Donald Trump për t’iu mohuar azilin migrantëve që kalojnë kufirin jugor të...

1.2 milion euro në bisht të sorrës – Qeveria i shpenzoi kot 1.2 milion...

Dështimi i sotëm i Kosovës për t’u anëtarësuar në organizatën ndërkombëtare të Policisë, INTERPOL, krahas dështimit diplomatik ka edhe koston e vet financiare.Qeveria e...

MekuliPress fton Dua Lipën të udhëheqë Kosovën, Kosova po e then qafën…

Redaksia e MekuliPress fton mbretëreshën shqiptare të artit e të kulturës të shpëtojë shqiptarët e Kosovës dhe shtetin e Kosovës: Eja e na udhëheq!...

Bllokohet urdhri i Trumpit për azilin

Një gjykatës federal në Shtetet e Bashkuara e bllokoi urdhrin e lëshuar nga presidenti Donald Trump për t’iu mohuar azilin migrantëve që kalojnë kufirin jugor të...

1.2 milion euro në bisht të sorrës – Qeveria i shpenzoi kot 1.2 milion...

Dështimi i sotëm i Kosovës për t’u anëtarësuar në organizatën ndërkombëtare të Policisë, INTERPOL, krahas dështimit diplomatik ka edhe koston e vet financiare.Qeveria e...

MekuliPress fton Dua Lipën të udhëheqë Kosovën, Kosova po e then qafën…

Redaksia e MekuliPress fton mbretëreshën shqiptare të artit e të kulturës të shpëtojë shqiptarët e Kosovës dhe shtetin e Kosovës: Eja e na udhëheq!...

FEATURED

MOST POPULAR

Drejtori i Burgjeve: Në Dubravë ka kontrabandë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi tha sot se në burgun e Dubravës ka kontrabandë dhe nepotizëm.Thaçi, duke raportuar në Komisionin për Legjislacion lidhur me gjendjen e institucioneve korrektuese në Kosovë, ka treguar hapat që...

LATEST REVIEWS

Drejtori i Burgjeve: Në Dubravë ka kontrabandë

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi tha sot se në burgun e Dubravës ka kontrabandë dhe nepotizëm.Thaçi, duke raportuar në...

Bllokohet urdhri i Trumpit për azilin

Një gjykatës federal në Shtetet e Bashkuara e bllokoi urdhrin e lëshuar nga presidenti Donald Trump për t’iu mohuar azilin migrantëve që kalojnë kufirin jugor të...
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com