Pas viteve të pritjes, më në fund është këtu, një lexues i gjurmëve në ekran (finger scanner). Përkundër thashethemeve të vazhdueshme të Apple dhe Samsung që punojnë në teknologjinë, prodhuesi kinez Vivo është i pari që paraqetë një pajisje me një skaner gjurmë gishtash nën xham, për shkak të një partneriteti të gjatë me Synaptics.Telefoni prej 6 inç ende nuk ka një emër zyrtar, megjithëse duket dhe ndihet shumë si një smartphone afër-përfundimtar shkruan androidauthority , përcjell MekuliPress.

Loading...

Ajo do të niset për në tregjet aziatike në tremujorin e ardhshëm, por vëmendja e vërtetë këtu është ai skaner, i quajtur sinjali Synaptics Clear ID në ekran, i njohur gjithashtu si FS9500, i cili është i pozicionuar ndërmjet xhamit të ekranit dhe panelit OLED.Dhe punon ashtu siç do ta prisni, ashtu si çdo skaner në treg tani. Thjesht vendosni gishtin në ekran dhe hapeni. Kjo është e gjitha që ka për të. Përveç zhbllokimit të telefonit tuaj, gjithashtu mund të përdoret Clear ID për të verifikuar identitetin tuaj për të hyrë në llogaritë tuaja ose për të vërtetuar pagesat.

Është dukshëm më i ngadaltë sesa sensorët aktualë të kondensatorëve të gjendjes së tanishme, duke marrë 0.7 sekonda për të zhbllokuar, por faktori i ftohtësisë së fundi ka duart tona në teknologjinë që ka qenë vite si thashethem.Për një produkt të tipit të parë, është mjaft i shpejtë dhe i besueshëm, dhe dyshoj që shumica e njerëzve do të kenë parasysh ndryshimin në shpejtësi sapo të zhbllokojnë telefonat e tyre në këtë mënyrë.

/androidauthority/MekuliPress/

Loading...