“Vaj” është titulli i këngës më të re të Yll Limanit që është publikuar me videoklip.

Producenti Cricket qëndron prapa këtij projekti, të cilit ia ka realizuar muzikën.

Loading...

Për tekstin është kujdesur vet këngëtari, i cili vjen me një interpretim të shkëlqyer.

Lorenc Aliaj është angazhuar për miksimin dhe masterizimin e kësaj kënge.

Sa i përket anës vizuale, videoklipin e ka xhiruar produksioni Imagine Films.

“Autumn Leaves” ka qenë një prej projekteve më të fundit që Ylli e ka sjellë pikërisht në bashkëpunim me Cricket.

Kënga që interpretohet në gjuhën angleze, në YouTube u shoqërua me një video-animacion.


 
Loading...