Kandidati i VV-së për kryeministër, Albin Kurti, ka mbajtur një ligjëratë para studentëve me ç’rast është pyetur se çfarë mendimi ka për spotin e PDK-së me bateria.

“Vetëvendosje nuk funksionon me bateri, pra nuk ka burim material të energjisë por burimi janë idetë dhe bindjet tona”, u shpreh Kurti.

Loading...

Ai ka thënë se PDK-ja nuk duhet të merret më seriozisht se që ajo e merr vetveten

Loading...