Trump i lë jashtë dere gazetarët, Merkel i përgjon, Edi, Sala e Isa i blejnë

Trump i lë jashtë dere gazetarët, Merkel i përgjon, Edi, Sala e Isa i blejnë

25 Shkurt, 2017

Revista gjermane “Spiegel” raporton në numrin e saj të fundit për një tjetër episod që implikon shërbimet sekrete në veprimtari përgjmi delikate. Sipas revistës që dekalron se ka parë dokumentet origjinale, shërbimi sekret gjerman Bundesnachrichtendienst(BND) ka mbajtur nën mbikëqyrje të paktën 50 gazetarë të huaj, duke përgjuar telefonatat dhe adresatMë shumë

Farah Pahlavi: “Khomeini u ndihmua edhe nga mediat perëndimore”

Farah Pahlavi: “Khomeini u ndihmua edhe nga mediat perëndimore”

24 Shkurt, 2017

Regjimi Iranian ka ndalur që koleksioni i Muzeut të Artit Bashkëkohor në Teheran të prezantohet në Berlin, ku ishte parashikur të vendosej në një ekspozitë në dhjetor. Koleksioni u krijua në vitet ’70 nga ish-perandoresha Farah Pahlavi, bashkëshorte e Shahut të fundit, Mohammad Reza Pahlavi, e cila flet në njëMë shumë

arch. Ylber Vokshi -Ylli, Durrësi-trashëgimia kulturore në Shqipëri dhe Kosovë

arch. Ylber Vokshi -Ylli, Durrësi-trashëgimia kulturore në Shqipëri dhe Kosovë

20 Shkurt, 2017

Me shqetësim të madh po e përcjelli tërë atë që po ndodhë në qytetin antik të Durrësit ,me rastin e fillimi të punimeve për ndërtimin e një sheshi të ri “ Veliera ” (anije mesjetare me vela) prej betoni në hyrjen e portit detar,i cili po kërcënon të shkatërrojë trashëgiminëMë shumë