Në Vëmendje

Këshilla

Pika e Zezë

Media dhe Politika

Kulturë dhe Teknologji

Mendime

Jetë

Po këtë e dinit?

Sport

Shkurt e Shqip

Më shumë

Tetova në hall me mbeturinat

Për herë të tretë, Stacioni për grumbullimin dhe përpunimin e mbeturinave në Tetovë është në...

Ushtarët izraelitë ngacmuan seksualisht gratë palestineze dhe u vodhën paratë

Dy ushtarë izraelitë akuzohen për ngacmimin seksual të grave palestineze dhe vjedhjen e parave dhe...

Gabime qesharake në filma

Megjithëse qindra apo mijëra njerëz punojnë në produksionin e filmave, ndonjëherë i shpëtojnë gabime që...

Në Shqipëri ndalohet importi i makinave të vjetra, por çfarë do ndodhë me ato që janë në përdorim

Duke nisur nga data 1 janar 2019, në Shqipëri do të ndalohet importi i makinave...

Xhuljani optimist për përmbysjen e regjimit në Iran

Rudi Giuliani, një prej avokatëve personale të presidentit amerikan Donald Trump ka kundërshtuar zërat se...

Thellë

130 mld dollarë pasuri, zbulohen sekretet e ushtrisë shqiptare në vitet...

Kolonel Pëllumb Zaimin, ish-punonjës shkencor dhe ish-pedagog në Akademinë Ushtarake flet për vlerën monetare të sektorit të mbrojtjes së viteve ’80. Pasuria marramendëse e...

Të Kujtohet?

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com