Për të gjitë adhurusve të modës dhe muzikës ju prezantojm me Helix . Helix janë ndëgjuse me bluetooth por që mund të vendosen brenda në një byzylyk dore të cilat janë shumë elegante. Helix Cuff nga Ashley Chloe siguron që moda dhe teknologjia janë gjithmonë në dorën tuaj.

Një revolucion në modë, teknologji dhe zë :

Loading...

“Ne dizajnuam Helix Cuff për dashamirët e muzikës, përdoruesit e teknologjisë dhe adhurusve të modës . Helix Cuff është një inovativ i veshur që sjell një eksperiencë të mahnitshme zanore në një byzylyk të përshtatshëm që është në prerjen e trendeve moderne të modës. Këto  kufje janë praktike dhe elegant . Helix Cuff është një pajisje e jashtëzakonshme e teknologjisë së veshjes që e bën jetën të thjeshtë për njerëzit që janë gjithmonë në lëvizje” thotë ekipi i Helix Cuff
Helix Cuff është e pajisur me teknologjinë më të avancuar të zërit që do të gjeni ndonjëherë në një pajisje me Bluetooth . Lidhshmëria e zgjuar Multipoint, teknologjia AptX, zvogëlimi i zhurmës së cVc dhe Bluetooth 4.1 do t’ju japë përvojën më të bukur të muzikës. Këto inovacione te mrekullueshme përshtaten në mënyrë të përkryer me modën së bashku me Helix Cuff për të dhënë tingull stereo të pabesueshme në një pajisje tepër të vogël.

Loading...