Cesar Sayoc është arrestuar të premten në lidhje me paketat e dyshimta të dërguar te liderët prominentë Demokratë, kritikët e Trumpit dhe të tjerët, sipas zyrtarëve policorë, transmeton CNN.

Ja çfarë dihet për Sayoc deri tash:

• 56 vjeçari nga Florida ka një të kaluar kriminale. Ai është arrestuar disa herë që nga viti 1990. Në vitin 2002 për një ‘kërcënim për bombë’, sipas policisë të Floridës.

• Atë nuk e kanë njohur më parë Shërbimi Sekret, sipas burimeve të shumta.
Loading...

• ADN-ja e gjetur në të paktën një prej paketave ka ndihmuar që të identifikohet Sayoc, sipas zyrtarëve policorë.

• Sayoc ka qenë një Republikan i regjistruar. Ai është regjistruar për të votuar për herë të parë Floridë, në mars 2016.

Loading...