Ky është usb-ja e parë e cila funksionon me anë të wireless-it . Madhësia e saj është e njejt sikur e një usb normale por ajo që e bën të veçant është shkëmbimi i informancioneve nëpërmjet pajisjeve të ndryshme pa pasur nevoj për ndonjë kabllo . Ky usb ka një kapacitet prej 32GB 64GB 128GB dhe 256 GB

Si funksionon ?

Loading...

Kjo pajisje ka një buton e cila kur aktivizohet krijon një rrjet , ku pajisjet tjera mund të lidhen me të për shkëmbimin e informacioneve të ndryshme .

USB 3.0 :

Shumica e flash drives në treg kanë ngecur në teknologjin e vjetër dhe të ngadaltë USB 2.0 ose 2.1. ILuu Air është i vendosur të jetë më i miri në dispozicion për ruajtjen e informacioneve, prandaj ne kemi adoptuar USB 3.0 të ri dhe të përmirësuar. Nëse nuk dini shumë për teknologjinë USB, të gjitha që ju duhet të dini është se përfitimet e USB 3.0 janë më të mëdha se ato të versioneve më të vjetra, falë konsumit të përmirësuar të energjisë, shkallës së të dhënave, sigurisë, dhe më e rëndësishmja … SHPEJTESIA

Me një jetë të zënë në lëvizje dhe kaq shumë për të bërë, gjëja e fundit që dëshironi është të shpenzoni kohë shtesë duke pritur që dosjet tuaja të transferohen. Tani mund të hapni nivelin e ardhshëm të performancës dhe të përfitoni nga shpejtësia e flakjes USB 3.0 dhe jetëgjatësia më e mirë e baterisë.

Për MekuliPress
Lorik Sylejmani

Loading...