Duke ditur sa shumë njerëz përdorin sot rrjetet sociale, faqet si Facebook, Twitter dhe LinkedIn janë të përkryera për mashtrime dhe graca.

Më poshtë disa këshilla që të jeni të sigurt në rrjete sociale:

Loading...

Përdorni fjalëkalim të fortë; sa më i gjatë që të jetë, aq më i sigurtë,

Përdorni fjalëkalime të ndryshme për secilin rrjet social,

Përgjigjuni në pyetjet e sigurisë,

Kujdes me pranimin e ftesave për miqësi, nëse nuk e njihni personin, mos pranoni ftesën, mund të jetë profil i rrejshëm.

Klikoni linqet me vëmendje, rrjetet sociale vazhdimisht hakohen,

Kujdes të shtuar për gjërat që shpërndani, mos tregoni informata të ndjeshme rreth jetës personale,

Mos harroni të çkyqeni kur të mbaroni.

Loading...