Kryeministri Edi Rama, me anë të një postimi në Twitter, iu kthye çështjes së Xhisiela Malokut, duke thënë se i vjen mirë që tashmë nuk është më i vetmi që thotë se “vajzën e morën peng dhe e kthyen në mish për topat e kazanit politik e mediatik”.

“Më vjen mirë që s’jam më i vetmi që them se vajzën e morën peng dhe e kthyen në mish për topat e kazanit politik e mediatik! Më mirë vonë se kurrë.Ndërkohë duhet çmontuar me fakte pjesa tjetër e këtij horrori mendjesh e gojësh të përdala.Dhe shumë shpejt një paketë antishpifje”, shkruan Rama në rrjetin social.

Loading...