Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në fjalimin e tij të parë tha se seancat do t’i drejtoj në gjuhën maqedonase.

“Deri në fillim e koalicionimit do të vazhdoj të mbaj seancat në gjuhën maqedonase duke dëshmuar se edhe një herë jemi në nivelin e duhur dhe të tolerancës”, tha Talat Xhaferi.

Loading...

Ai poashtu ka falënderuar gjithë ata që e kanë përkrahur për tu emëruar kryetar i kuvendit. Fillimisht Xhaferi deputetëve ju drejtua në gjuhën shqipe, por më pas e vazhdoj dhe e përfundoj në gjuhën maqedonse?!
/MekuliPress/

Loading...