Sot herët në mëngjes, akademiku Rexhep Qosja dhe kandidati për kryeministër të vendit, z. Albin Kurti vizituan në shtëinë e tij intelaktualin dhe humanistin shqiptar, z. Adem Demaci.
Në këtë takim më shumë se miqësor, u bisedua, ndër tjerash, edhe për situatën e rëndë politike në të cilën po kalon Kosova.

Postimi i Kurtit

Loading...

Sot në mëngjes ishim në vizitë te Baca Adem Demaçi me Prof. Rexhep Qosjen. Qartësia dhe thellësia e mendimit dhe dijes së tyre frymëzon si ngahera, pavarësisht kohërave tona e moshës së tyre. Baca Adem i dha pamatshëm shumë Kosovës dhe shqiptarëve. Dhe, sot, me entuziazëm të paepur porosit: Përpara!
/MekuliPress/

Loading...