Reagime të shumta në Beograd e kanë pasuar vendimin në Prishtinë për ngritjen e taksës ndaj produkteve serbe në 100 %.

Presidenti Aleksandar Vuçiq e ka thirrur për më vonë në mbrëmje Këshillin e Sigurisë Kombëtare.

Loading...

Ai gjithashtu do të takojë urgjentisht ambasadorët e Rusisë, Kinës, dhe vendeve të Quintit.

Loading...